Ανησυχείτε για τα βλαβερά φάρμακα;

Τα ειδικά συνεργεία απολυμάνσεων θα πρέπει να σας δώσουν πληροφορίες όσον αφορά τις υπηρεσίες τους και να είναι σαφής για το τι πρόκειται να κάνουν και τι υλικά θα χρησιμοποιήσουν.

Πολλοί διστάζουν να προσλάβουν τεχνικούς απολυμάνσεων σκεπτόμενοι τα φάρμακα και τα τοξικά υλικά που μπορεί να χρησιμοποιηθούν όπως και τις μετέπειτα παρενέργειες στην υγεία τους.

Η αλήθεια είναι πως οι σκέψεις αυτές είναι σωστές και πρέπει γενικά να γίνονται, ώστε να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση. Ωστόσο, τα σωστά συνεργεία και οι επαγγελματίες του χώρου ξέρουν πώς να χειριστούν τέτοιες καταστάσεις και σίγουρα δεν θα αφήσουν υπολείμματα τοξικά για εσάς, καθώς θα χρησιμοποιήσουν φάρμακα εγκεκριμένα και κατάλληλα για απολυμάνσεις σε κατοικημένους χώρους. Σε κάθε εφαρμογή πρέπει να σας δίνετε πιστοποιητικό στο οποίο θα αναγράφονται ακριβώς τα σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν.

Η διαδικασία αυτή πρέπει να πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξειδικευμένες εταιρίες, οι οποίες διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά, το κατάλληλο προσωπικό και τα κατάλληλα σκευάσματα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν πρέπει να κάνετε απολύμανση ή απεντόμωση μόνοι σας χωρίς την έγκριση ειδικού.

Privacy Preference Center