Απαλλαγείτε από τους ψύλλους

Η αποτελεσματική απολύμανση των ψύλλων είναι συχνά μια σκληρή και επίπονη εργασία. Οι ψύλλοι  πολλαπλασιάζονται γρήγορα και προτού το καταλάβετε, μπορεί να έχουν ήδη σπείρει τον όλεθρο στο σπίτι σας. Είναι τόσο μικροί, που είναι δύσκολο να τους δούμε με γυμνό μάτι.

Για να απαλλαγείτε πραγματικά από αυτά τα παράσιτα στο σπίτι, πρέπει  να  απευθυνθείτε  σε ειδικό συνεργείο απεντομώσεων για να γίνει μία ολοκληρωμένη δουλειά. Συνήθως απαιτούνται 3-4 απολυμάνσεις σε μικρό χρονικό διάστημα ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Αρχικά υπάρχουν μερικές συμβουλές που θα μπορούσατε να τηρήσετε  για να συμβάλλεται και εσείς στην καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος και να γλιτώσετε τις πολλές εφαρμογές φαρμάκων ώστε να χρειαστείτε μόνο την καθιερωμένη απεντόμωση που γίνεται μία φορά το χρόνο κυρίως.

Βρείτε την πηγή του προβλήματος. Κυρίως τα  κατοικίδια είναι η πηγή της μόλυνσης. Τα κατοικίδια λοιπόν και κυρίως οι χώροι που κοιμούνται και κάνουν τα περιττώματά τους είναι οι κύριες εστίες μόλυνσης.

Επίσης, καλό είναι μέχρι να έρθουν οι ειδικοί, να έχετε αγοράσει κι εφαρμόσει ειδικά σκευάσματα εξόντωσης ψύλλων στα κατοικίδιά σας από τον κτηνίατρο σας, ώστε να περιορίσετε προσωρινά το πρόβλημα και να βοηθήσετε  στην ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος. Επίσης βουρτσίστε το τρίχωμα των κατοικίδιων απαλά για να φύγουν οι νεκροί ψύλλοι και τα αυγά τους.

Μια καλή καθαριότητα στον χώρο όπως η απομάκρυνση της σκόνης,  καθώς και των περιττών αντικειμένων πριν την απεντόμωση κρίνεται απαραίτητη για καλύτερη διαβροχή του χώρου. Πάντα οι ειδικοί και τα συνεργεία τους γνωρίζουν καλύτερα όλα τα υλικά και τις τεχνικές που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Κάνοντας μόνοι σας κάποιες ενέργειες θα έχετε αποτελέσματα, αλλά θα είναι μόνο προσωρινά. Οπότε αν έχετε πρόβλημα στο σπίτι, το μαγαζί ή την αυλή σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα εξειδικευμένο συνεργείο για να σας προσφέρει μόνιμη αντιμετώπιση των ψύλλων.

 

 

Privacy Preference Center